CM Urban Walk Brussel

De CM Urban Walk Brussel is een unieke ontdekkingstocht door de stad. Een parcours van 11 km leidt je langs en door bijzondere gebouwen. Naast bekende Brusselse locaties kom je op zondag 19 maart ook op verborgen plekjes.

Starten en finishen doen we op het Muntplein. Overige locaties worden één voor één vrijgegeven in de loop van januari en februari.

Alles wat Brussel bijzonder maakt ontdek je op zondag 19 maart!

Wandelsport Vlaanderen

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is dit het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de CM Urban Walk Brussel, kan je op het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts €20 ipv €35 voor je lidmaatschap (tot eind december 2023), én bovendien kan je een volgende keer meedoen aan één van onze walks aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je volgende inschrijving (CM Urban Walk of AG Belgian Coast Walk)
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Walking Magazine

Foto's van vorige edities

Brussel opent CM Urban Walk Series 2023

De CM Urban Walk Series komt volgend jaar terug. Het succesrecept blijft ongewijzigd: een ontdekkingstocht van 10 km door de mooiste steden van het land.

Video's